Om MissMiniMe

Gro Røisland
MissisMiniMe

MissMiniMe har har sin egen lov.
MissMineMe-loven!

 

Kære forældre, familier og venner.

Jeg er stolt af at kunne præsentere MissMiniMe®, et koncept med kvalitetsdukker og tilbehør. MissMiniMe® dukkerne er designet til at være gode rollemodeller og jeg er sikker på at dit barn vil opnå en meget værdifuld leg sammen med sin helt egen specielle dukke.

Som mor til tre voksne børn, har jeg i årenes løb, set at legen er forsvundet mere og mere og er blevet erstattet af inaktiv leg på computer, Ipad og mobiltelefoner. Børn mødes ofte på nettet i dag og det er sjældent at vi ser dem lege alene eller med andre.

Da jeg voksede op i 70’erne, var aktiv leg en stor del af hverdagen. Dukker var noget af det jeg bedst kunne lide at lege med og jeg kunne pusle om dem fra morgen til sen aften, enten alene eller med veninderne. Mine dukker lignede rigtge børn og havde langt fint hår som jeg elskede at sætte op. Jeg kunne lege med dukkerne i timesvis, hvilket har givet mig mange værdifulde minder for livet.

I årenes løb har jeg set sådanne dukker mere eller mindre forsvinde fra markedet. I dag kan man stort set kun købe babydukker uden hår eller oversminket ‘diva-dukker’ med kroppe som ikke genspejler en naturlig pige. Det er vel ikke sådan vi ønsker vores piger skal tro de skal se ud for at blive godtaget eller føle sig vellykket? Dette er en del af grunden til, hvorfor MissMiniMe®–dukkerne genspejler sunde børn med langt hår man kan frisere igen og igen. Tøjet er lavet i et design så det passer børn i alderen 3-11 år.

Som de fleste voksne, er jeg optaget af børns ve og vel. Vi ønsker at give dem en barndom fyldt med kærlighed, tryghed og harmoni, i håb om at dette vil give dem en tryg platform og gode minder for resten af livet. Barndommen er kort og det er vigtigt at holde på den så længe som mulig.

Det er vigtigt at alle børn ved at de er unike og værdifulde, sådan som de er. MissMiniMe®-konceptet giver mange forskellige muligheder, så alle piger kan finde en dukke som ligner sig selv lidt i hudfarve, hårfarve og øjenfarve. En dukke som hun kan lege med i sin barndom og som jeg håber hun vil tage vare på resten af livet.

Med venlig hilsen “MissisMiniMe”
Gro Røisland

MissMiniMe blev etableret i 2014

MissMiniMe® designer og producerer kvalitetsdukker med tilhørende tøj og tilbehør. Som det fremgår af MissMiniMe® er dette et koncept, hvor de fleste kan finde en dukke som ligner sig selv i hår, hudfarve og øjenfarve. Dukkerne bruger tøj fra en større kollektion,  og hvor en del af kollektionen også har størrelser som passer til barnet. Mix and Match

 

Vores mål er til enhver tid at levere trygge produkter

MissMiniMe®-dukkerne er produceret i Kina hos vores udvalgte producenter. Vi har kontrolleret fabrikkerne og produkterne således, at vi tilstræber kvalitet i alle led. Produkterne bliver grundigt testet ihht. EN 71-1 / 71-2 /71-3 og REACH* forskrifterne som er et EU direktiv for beskyttelse mod farlige kemikalier og desuden er et miljø tiltag. Alle tester udføres af internationale godkendte akkrediteret laboratorier. Produkterne er CE-mærket, og emballagen er FSC- certificeret. Vores mål er til enhver tid, at leverere trygge produkter.